Webcamsex er ikke nytt. Siden begynnelsen av internettets tidsalder – spesielt ved inngangen til det nye århundret – ble denne grenen av voksenindustrien et de aller mest populære. Pornoindustrien har blitt kraftig svekket etter populariseringen av tubenettsider, mens webcamindustrien har fortsatte å vokse frem. Tross alt er det ingenting som kan erstatte virkelig menneskelig kommunikasjon, som er camjentenes unike salgsvare.

Det er heller ikke overraskende at du vil finne mange ulike webcamsexsider på internett. Mange av disse sidene er av veldig dårlig kvalitet, og for å sørge for at du unngår å kaste bort tid har vi opprettet bloggsiden Chaturbate.no. Chaturbate.no handler – som du sikkert skjønte – om siden Chaturbate.com. Etter våre egne erfaringer er Chaturbate.com den beste webcamsiden for både klienter og camjenter (eller camgutter). Siden det kun finnes begrenset med informasjon om dette temaet på Norsk, har vi tilbudt vår hjelp via denne bloggen. Vi tilbyr informasjon om Chaturbate i seg selv, i tillegg til publisering av artikler skrevet av eksperter fra tid til annen.

Lær og les

Du har kommet til riktig sted, uansett om du er ute etter jobb som webcammodell eller om du bare vil lære mer om webcamindustrien. Vil du vite hvorfor Chaturbate er den perfekte camnettsiden for deg? Da er det bare å lese de mange artiklene våre så du har den mest relevante og oppdaterte informasjonen for hånden, på Norsk. Å bli webcammodell er ikke for alle, men med litt pågangsmot kan hvem som helst bli en! Er du ikke størrelse 36 med store bryster? Ingen problem, for det finnes rom til alle. Kundene er ikke ute etter den perfekte kroppen, men heller den riktige kommunikasjonen. Derfor kan du være den de er ute etter.

Viktig informasjon om chaturbate.com

Hvordan fungerer Chaturbate, og hva koster en Chaturbate-mynt? Hvordan registrerer jeg meg på Chaturbate? Hva tjener jeg som camjente? Mange spørsmål for nybegynnere blir besvart på bloggen vår. Men når du er modell allerede, har vi også informasjon om hvordan du kan øke inntektene dine. Hvordan beholder du fornøyde kunder, og hvordan kan du øke størrelsen på fanskaren din raskere? Vi sørger for at du har så mye informasjon som mulig før du starter opp, så du ikke møter på uønskede overraskelser. Dette gjelder både for kunder og camjenter.

Hvorfor er bloggen deres gratis?

Chaturbate.no er en gratis bloggnettside for alle besøkende. Den ble laget slik og vil alltid være slik. Men hvordan opprettholder vi bloggen? Det finnes vel kostnader ved drift, eller hva? Det stemmer. Hver gang du registrerer deg som kunde eller modell på Chaturbate.com, mottar vi en liten kommisjon. Dette lar oss fortsette å drive nettsiden. Denne avgiften er helt uavhengig av modellenes inntekt eller utgifter som fan og som betales via Chaturbate.com av egen lomme. Dette utgjør en vinn-vinn situasjon.

Takk for at du leste, og ha det moro i camjenteverdenen.

Teamet fra Chaturbate.no