Hva er Chaturbate?

Alt om den interaktive livestrømmeplattformen

Hva er Chaturbate?
September 27, 2021

Mange camentusiaster har allerede hørt om Chaturbate, og til og med besøkt nettsiden. Men hva er egentlig Chaturbate? De fleste som aldri har klikket seg fram til en webcamside eller som ser etter en spennende camside for første gang vil spørre seg dette spørsmålet. De vil legge merke til “Chaturbate” når de søker på internett. Chaturbate er en live, interaktiv strømmeplattform som gir voksne en sjanse til å få enkel tilgang til egne fantasier, kinks og relasjoner.

Om du vil tjene penger kan det å camme på Chaturbate bli en måte å tjene penger på mens du har det moro. Som bruker kan du besøke denne nettsiden og nyte de mest spennende breenheite camshowsene, eller du kan melde deg på som modell og la fansene dine oppleve de mest opphissende erotiske cam-øyeblikkene.

Chaturbate, for brukere og modeller

Brukere kan nyte spennende og sexy camshows og modeller gis muligheten til å tjene masse penger på denne nettsiden. Det spiller ingen rolle om du er hetero, homofil eller lesbisk. Alle får pengene de er verdt på denne siden.

Alle interesserte medlemmer på nettsiden kan være modeller. Chaturbate’s formål er å tilby en fantastisk plattform til brukerne våre, hvor de kan utforske seg selv og egen seksualitet. Siden inneholder tusenvis av modeller i alle aldre, størrelser, bakgrunner, religioner osv. Mangfoldet er det som gjør Chaturbate så underholdende og attraktivt. Som bruker kan du se på profilene og camshowsene til modellene direkte.

Vil du bli modell? Da er det alltid anbefalt å lese gjennom bruksvilkårene for selskapet, i tillegg til aldersverifisering og installering av webkamera. Etter dette er du klar til å begynne ditt første camshow.

Mer informasjon finner du her: Bli Webcam-modell på Chaturbate

Chaturbate mynter

Chaturbate fungerer gjennom mynter som betaling. Besøkende kan kjøpe mynter, og deretter betale og / eller tipse modeller med disse myntene. Camjenter og camgutter kan deretter utveksle disse myntene for ekte penger. Kostnaden per mynt varierer for ulike brukere. Generelt sett blir myntene billigere jo flere du kjøper samtidig. For eksempel koster 11 mynter $ 10.99. Dette betyr at 1 mynt koster $ 0.1099 (ca. $ 11 cent). Derimot betaler du kun $ 79.99 for 1000 mynter. Det betyr at du kun betaler $ 0.07999 per mynt (ca. 8 dollarcent).

Fordelene modellene oppnår avhenger ikke av hva kunden har betalt for mynten. Når du utveksler 1 mynt for penger som modell, mottar du $ 0.05 dollar for den. Dette beløpet kan ikke endres, så du vet umiddelbart hvor mye du har tjent som modell.

Vil du vite mer om verdien av mynter? Les mer her: Chaturbate-mynter, hvilken verdi har de egentlig, og hva koster de?

Registrering på Chaturbate

Det finnes to typer registrerte brukere på Chaturbate. Den tredje typen er gjester uten egen konto. På Chaturbate kan du nyte opphissende camshows uten konto, men da kan du ikke chatte med modellen eller be dem om noe spesielt. Du har også muligheten til å opprette en konto på denne nettsiden helt kostnadsfritt. Å opprette en Chaturbate-konto er enkelt. Når du har registrert deg kan du benytte tjenestene på nettsiden som grunnmedlem. I tillegg har du også mulighet til å oppgradere kontoen til et premiumsmedlemskap. Som grunnmedlem har du tilgang til de grunnleggende tilbudene på nettsiden, og du kan kjøpe mynter og nye camshows. Premiumsbrukerne – også kalt supportere – betaler et abonnement og får tilgang til ekstra valgmuligheter grunnmedlemmene ikke har.

Så det finnes 3 valgmuligheter for kundene:

  • Gjestemodus: Gratis men med begrensninger. For eksempel, du kan ikke chatte med camjentene
  • Grunnkonto: Gratis, og du kan bruke de grunnleggende funksjonene på siden
  • Premiumskonto: Betalt (ca. $ 20 i måneden). Du er en supporter. Du får ekstra valgmuligheter og spesialtilbud uten reklamer. I tillegg får du mye mer oppmerksomhet fra modellene.
Les mer om supportermedlemskap her: Hva er et Chaturbate premiumsmedlemskap?

Ulike shows og muligheter

Gratis chat

Mange av modellene på Chaturbate foretrekker å camme showene sine i Gratischatten. Dette betyr at alle kan se på showet gratis, men det forventes at man gir Tips under showet. Du kan gjøre dette via mynter. Vanligvis setter man mål. For eksempel kan modellen ved totalbetaling på 500 mynter (fra alle brukere sammenlagt) tilby et dildoshow osv.

Privatshow

Modellen velger pris per minutt for et privatshow. Dette kan variere fra 6 til 90 mynter. Som modell kan du deretter legge til en minstegrense på myntsaldo som varierer fra 100 til 1000 mynter før de begynner privatshowet. Dette betyr at medlemmet verifiserer at de har nok mynter, men det garanterer så klart ikke at at kunden må bruke alle av dem på deg. Under showet kan modellen indikere at «Spy Private» også er aktivert. Dette betyr at andre medlemmer også kan se på for et mindre beløp (6 til 30 mynter). Derimot kan de ikke kommunisere med cam-modellen.

Gruppesessions

Før man starter en gruppesession har modellenn indikert hvor mange medlemmer som trengs for å begynne (2-5). Prisen bestemmes også på forhånd. Den varierer fra 6 til 30 mynter.

Les mer om Chaturbateshows: Hvordan kan du tjene på Chaturbate?

Chaturbate Cam2Cam

Chaturbate Cam2Cam-valget handler om å chatte mens man onanerer på kamera hvor man kan se og høre modellen, og modellen også kan se og høre deg på den andre siden. Selv om chatting nesten alltid er en to-veis-kommunikasjon, er det ikke det samme som å camme med hverandre. Det er dette som gjør cam2cam spesielt og annerledes. I de fleste tilfellene vil brukerne på camsiden beundre en cammingmodell under et camshow uten at de er synlige. Det samme gjelder også for Chaturbate-siden. Derimot vil enkelte brukere foretrekke å ta cammingen til neste nivå ved å la begge parter se hverandre.

Start opp ditt eget camshow

Etter at du har registrert deg på Chaturbate vil du få opp “Strøm”-valget. Vil du begynne et camshow alene for moro skyld? Eller vil du jobbe som camjente eller camgutt? Du kan begge deler, men før du kan begynne med dette må du verifisere alderen din.

Hvordan verifiserer jeg alderen min?

Det første steget er å lese og godkjenne den Uavhengige Strømmer-avtalen. Alle som strømmer må lese og godkjenne denne avtalen. Det neste steget er å laste opp legitimasjon som bekrefter at du er minst 18 år gammel. Send inn et tydelig bilde eller en skann av et gyldig identifikasjonsdokument (ID) fra myndighetene.

I tillegg må du vise fram et tydelig bilde av deg selv med en myndighetsutgitt bilde-ID ved siden av ansiktet ditt (nærbilde med lesbar ID). Om du vanligvis bruker mye sminke eller kler deg ut mens du er på cam, kan du gi oss enda et bilde av deg selv slik, sammen med ID-en din for å unngå problemer med ID-verifiseringen.

Om du ønsker å strømme med noen andre, må han eller hun også laste opp identifikasjon. Husk at ingen kan være med på camshowet ditt om de ikke har oppgitt gyldig myndighetsgitt bilde-ID. Etter at kontoalderen din er verifisert er du klar til å strømme og tjene mynter.

Vil du vite mer om verifisering? Så les her: Hvordan mottar jeg mynter for showene mine?

Sikkerhet på Chaturbate

Det finnes faktisk to typer brukere på Chaturbate. Du kan være et medlem eller en Chaturbate-strømmer. Sikkerhet er veldig viktig for disse to gruppene. Chaturbate er veldig forsiktig med beskyttelse av personlig informasjon, betalingsinformasjon, navn og antall Chaturbate-mynter kundene har på konto. Chaturbate er veldig populær og attraktiv både for modeller og seere. Det finnes mange modeller og seere som er på nett hele dagen, til alle tider. Om du ønsker å bruke eller tjene penger er denne nettsiden det riktige stedet for deg.

Alle har rett til å administrere egne konti og justere innstillingene sine for å kunne bruke tjenestene på siden med trygghet. Det finnes mange sikkerhetsfunksjoner både for modeller og seere. Chaturbate-utviklerne bryr seg om din beskyttelse.

Å tilby sikkerhet er ikke bare opp til administratorene på Chaturbate, men også brukerne selv. Uautoriserte enheter eller åpne internettnettverk er alltid et dårlig valg, både når det kommer til sider som Chaturbate og andre nettsider. Derfor bør du være varsom ved bruk av offentlige Wi-Fi nettverk eller internettbruk på andre menneskers smarttelefon eller datamaskin. Ikke lagre innloggingsdetaljene dine noe annet sted. Om du legger igjen den personlige informasjonen din på en nettside, bør du beskytte deg selv og være klar over at internett ikke alltid er sikkert. En god kombinasjon av årvåkenhet fra din side og arbeidet Chaturbate-utviklerne jobber på kan garantere trygg og sikker bruk av nettsiden.

Ja, jeg vil melde meg på nå!

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk