Bli en webcam-modell på Chaturbate

Bli en webcam-modell på Chaturbate

Ja, jeg vil bli camjente eller camgutt!

Bli en webcam-modell på Chaturbate
January 13, 2022

Chaturbate er en veldig populær webcamside som lar modellene ta betalt for webcamshows. I tillegg til camshows kan man også selge bilder og videoer direkte fra profilsidene sine for å tjene ekstra penger. Vil du skape din egen fanbase? Da har du også mulighet til å drive din egen fanklubb. Dette er en veldig fleksibel chatside som er perfekt for alle nye underholdere. Å starte opp er så enkelt. Du er snart klar til å begynne ditt eget show og tjene skikkelig gode penger!

Vil du vite mer om Chaturbate? Da kan du lese videre her: Hva er Chaturbate?

Hvordan blir man webcammodell på Chaturbate?

Å bli cammodell på Chaturbate er raskt og enkelt. For å registrere deg er det bare å fylle inn dette skjemaet. Du må verifisere deg selv for å bevise at du er minst 18 år gammel før du kan begynne å tjene penger. Når alderen din er verifisert kan du logge inn og ha muligheten til å tjene mynter.

Er du fortsatt interessert? Les mer her: Chaturbate aldersverifisering for modeller

Hvordan tar man betalt på Chaturbate?

Chaturbate baseres på bruk av mynter, som kundene kjøper. De får dem billigere om kunden kjøper flere på en gang. Når du er verifisert som modell kan du begynne å tjene inn mynter. For camjentene på Chaturbate har myntene en standardverdi. Om du vil konvertere 1 mynt til penger (Amerikanske dollar), får du 5 cent av den. Se på oversikten her.

Når du har samlet inn nok mynter vil du naturligvis ha dem utbetalt. Chaturbate jobber med flere firmaer for å sørge for dette. For eksempel kan du bruke:

  • En e-lommebok, som Paxum,
  • men bankoverføringer er også mulig
  • i digital valuta som f.eks Bitcoins.

Dette er alle betalingsmulighetene kort oppsummert.

Koster det penger å bli en webcammodell på Chaturbate?

Nei, det er helt gratis å bli Chaturbate-modell. Du kan kun tjene penger på denne camsiden. Chaturbate opererer via et inntektsdelersystem. Når en modell betales fjerner Chaturbate deres andel av inntekten. Chaturbate får kun betalt når en kunde betaler for deg, og tar pengene sine direkte fra kundene.

Vil du vite mer om verdien mynter har? Ler mer her: Chaturbate-mynter, hva er de egentlig verdt, og hva koster de?

Hva må du vite for å bli en Chaturbate-modell?

For å begynne med Chaturbate vil du trenge et par ting. Det kan godt hende du allerede har alt fra før av. Her er det som trengs for å bli en cammodell på Chaturbate:

  • Datamaskin – med Windows eller Mac.
  • Webcam – HD anbefales, men en laptop med innebygd wemcam fungerer også. Om det ikke er i HD er det lurt å oppgradere kameraet!
  • Raskt internett – Internetthastigheten må være rask nok. En landlinjetilkobling (ikke WIFI) fungerer bedre, men er ikke påkrevd.
  • Digital kopi av IDen din – Du vil trenge myndighetsutdelt bildeidentifikasjon. Dette er nødvendig for å bekrefte identiteten og alderen din. Derimot vil den ekte identiteten din alltid holdes skjult.

Det finnes flere andre ting du vil trenge til showene dine. For eksempel bør du tenke over hvilket undertøy, leketøy eller andre detaljer som må ordnes for å utføre visse typer show. Interaktive leketøy er også svært populære.

Les mer her: Tjen mer og skaff utstyr

Tjen mer på å bruke Sexleketøy

Mange camjenter på Chaturbate tjener ca. 3000 dollar eller mer per måned. Derimot trenger du mer enn bare skjønnhet og selvtillit for å tjene bra. For å bli en suksesfull webcammodell må du for eksempel fylle et forretningshull, blant andre ting. Du vil måtte tenke ut måter å tiltrekke deg så mange fans på som mulig. Et at de enkleste måtene å øke tipsen du mottar via Chaturbate og bygge fanbasen din på er å bruke en interaktiv, tipsdrevet vibrator. Det finnes to måter camjenter og camgutter brukter vibratorer til å kommunisere med publikum på. For det første har vi de tipskontrollerte vibratorene. De er programmerte så de reagerer på spesifike tipsbeløp. Deretter har vi de lydaktiverte vibratorene. Disse reagerer på pipelyden når folk tipser.

De mest populære interaktive sexleketøyene kommer fra Lovense og Kiiroo. Det finnes leketøy både til menn og kvinner. Det finnes til og med leketøy som er tilgjengelige for kunder og som også kan kobles til din egne leker!

Les mer om interaktive leketøy

Start opp på Chaturbate

Registrering som webcammodell på Chaturbate er enkelt. Det første steget er å opprette en modellkonto. Når kontoen er blitt opprettet, vil du måtte verifisere kontoen og identiteten din. Ikke bekymre deg, den personlige informasjonen din vil alltid være privat. Via dette steget vil du måtte laste opp en digital kopi av ID-en din. Du vil også få se modellavtalen. Når alle filene er blitt lastet opp og informasjonen din er registrert, vil du måtte vente til en som er ansatt på Chaturbate manuelt ser over profilen din og verifiserer detaljene dine. Dette er for å forsikre dem om at du er minst 18 år gammel, som er påkrevd for alle modeller. Når kontoen din er godkjent kan du begynne å opprette egne camshows og tjene penger på Chaturbate.

Er du ikke overbevist enda? Da er det bare å lese dette: Topp 5 årsaker til at du bør bli en Chaturbate-modell

Ja, jeg er klar til å bli Camjente på Chaturbate!

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk