Aldersverifisering for modeller på Chaturbate

Aldersverifisering for modeller på Chaturbate

Hvordan verifiserer jeg alderen min?

Aldersverifisering for modeller på Chaturbate
January 11, 2022

For å motta mynter via Chaturbate må du verifisere alderen din. Følgende er viktig for å kunne verifisere alderen og identiteten din:

  • Alle som er på kamera må skrive under på en artistkontrakt for kontoen.
  • Send inn et klart bilde og/eller en scan av et gyldig myndighetsutstedt identifikasjonsdokument (ID) for deg og alle andre som opptrer i camshowsene dine. ID må inkludere informasjon som navnet ditt, fødselsdato, utløpsdato og utstedelsesdato.

I enkelte tilfeller kan du bli bedt om å ta bilder av både for- og baksiden på IDen din. I tillegg må du sende inn et klart bilde av deg selv og alle som deltar i showene dine med et myndighetsutstedt ID-kort ved siden av ansiktet deres (nærbilde med lesbar tekst). Om man vanligvis er veldig utkledd eller bruker mye sminke eller kostymer på kamera, bør man også fremvise et bilde av personen ikledd dette (med IDen hans eller hennes), da dette kan sørge for at man slipper ID-problemer i fremtiden.

Mer informasjon finner du her: Bli Webcam-modell på Chaturbate

Identifikasjon

Det er også viktig å merke at de som administrerer nettsiden ikke godtar papir-ID, håndskrevet ID eller ID-er som er utløpt eller blokkert. Om IDen din er i ferd med å gå ut på dato er det viktig at du laster opp ny identifikasjon før utløpsdatoen for å unngå problemer med kontoen din. Selvfølgelig vil du også motta varsel fra nettsiden når IDen din er nær ved å utløpe.

Om IDen har blitt avslått må du laste opp et ID-bilde i bedre kvalitet, ikke last opp det samme bildet som ble avvist da dette bare vil forsinke kontogodkjenningen din. Mulige problemer med ID-kort som kan føre til avvisning inkluderer:

  • ID-bildet er ufokusert (uskarpt bilde)
  • ID-bildet er for lite (ingen thumbnailbilder – de minste bokstavene på IDen må være lesbare)
  • IDen er tildekket (finger eller andre gjenstander dekker til IDen – hold fast i kanten på ID-kortet)
  • IDen har blitt beskjært (beskjært for mye)
  • IDen er speilvendt (bilde av ID som ble tatt i et speil kan ikke leses)
  • IDen vises med lav kontrast (flashkontrast eller dårlig belysning gjør IDen og personen vanskelig å se tydelig)
  • IDen er rotert feil vei (sørg for at bildet er oppvendt)

Vennligst merk at andre som ønsker å bruke kameraet og kontoen din må laste opp identifikasjonen nevnt ovenfor på http://chaturbate.com/accounts/age_verification/ og skrive under på en artistkontrakt for kontoen din.

Om du ikke fullfører verifiseringsprosessen for alle som vises på kameraet ditt, vil du miste evnen til å motta mynter, og potensielt også muligheten til å strømme.

Hvordan sender jeg mynter til strømmere?

Mynter kan kun sendes til aldersverifiserte modeller. For å sende et tips til en modell kan du trykke på den grønne «send tips» knappen under kameravinduet. En snarvei til tipsingen er å skrive inn «/ tip 50», hvor du erstatter tallet med mengden du vil tipse. For å sende et tips til en modell som er offline kan du klikke på den grønne «Send Tips» knappen over biografien til modellen. 

Ja, jeg er klar til å bli Camjente på Chaturbate!

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk