Utbetalinger og betalingsmetoder på Chaturbate

Utbetalinger og betalingsmetoder på Chaturbate

Hvordan utføres betalingene?

Utbetalinger og betalingsmetoder på Chaturbate
January 11, 2022

 Som navnet tilsier er Chaturbate en nettside som kombinerer “chatting” med onanering. Den har blitt et av de største camnettsidene for voksne i hele verden. Chaturbate er et av camsidene som tilbyr de beste betalingsmetodene for modeller, som gjør det enklere å tjene mye penger. Men for å få til dette må vi forstå hvordan siden fungerer, da den er litt annerledes fra andre camsider.

På Chaturbate blir man betalt to ganger i måneden, som på de fleste andre større webcamplattformene. Hver måned deles inn i to deler eller perioder. Den første delen pågår fra 1 til 15 og den andre fra dag 16 til slutten av måneden. Etter disse periodene kommer en forsinkelse på opp til 7 dager før betalingene sendes ut. Det du har tjent fra dag 1 til 15 betales ut i uken som går fra dag 16 til 22.

Derimot kan man også velge å motta daglige betalinger. Etter at du har mottatt penger fra Chaturbate over to betalingsperioder kan du be om daglige utbetalinger for den nye inntekten din. Etter at du har bedt om daglige utbetalinger tar det mellom 1-3 arbeidsdager før forespørselen innvilges. Derimot koster dette ekstra. Du betaler 3.95 amerikanske dollar hver gang for dette alternativet.

For å motta innbetalinger på kontoen din er det obligatorisk å konvertere myntene til ekte penger før utbetalingene sendes. Inntekten på Chaturbate inntjenes via mynter – som på mange andre liknende nettsider – hvor myntene har en forhåndsbestemt pengeverdi. I dette tilfellet har hver mynt en verdi på 5 cent av en dollar.

Hva er en Chaturbate-mynt verdt?

Veriden av 1 mynt er det same som 5 cent av en amerikansk dollar. På Chaturbate vil verdien av myntene dine se slik ut:

  • 20 mynter = $ 1;
  • 100 mynter = $ 5;
  • 500 mynter = $ 25;
  • 1000 mynter = $ 50;
  • 10,000 mynter = $ 500; 
Mer om inntekt og daglige utbetalinger: Få betalt på Chaturbate

Hvordan fungerer dette i praksis?

Om du har tjent 10,000 mynter ($ 500) i perioden mellom den første og den femtende i en aktiv måned vil du fortsatt måtte konvertere disse til ekte penger – i dette tilfellet amerikanske dollar - ved å aktivere konverteringsalternativet i brukerpanelet ditt. Du kan klikke på fanen “Selvstrømming” og så på fanen “Myntstatistikk” nederst på siden. Der vil du finne konverteringsalternativene. Med Chaturbate kan du motta betaling på ulike måter. Dette kan inkludere Paxum, Sjekker, Bankoverføringer (kan medføre gebyr) og Direkteoverføring (kun i USA). Paxum og andre virtuelle lommebøker. Om du bor i USA anbefaler vi at du benytter deg av direkteoverføringsmetoden.

Når du har konvertert myntene dine til ekte penger, blir de overført til deg med foretrukket betalingsmetode når det er på tide å motta lønningen. Om du valgte Paxum som betalingsmetode vil du motta en e-post fra Paxum som varsler om at utbetalingen er fullført. Den raske metoden tar et gebyr på $ 1 i kommisjon, og pengene overføres til kontoen din med en gang. Et av de andre, tregere alternativene kan ta et par dager før de registreres på kontoen din.

Strøm på Chaturbate

Når du har konfigurert betalingsplanen din bør du begynne å strømme. Husk på at du må sende inn den påkrevde dokumentasjonen for å verifisere alderen din og tjene penger, ellers vil du identifiseres som «Ekshibisjonist». Som Ekshibisjonist kan du ikke motta mynter fra seere, kun sende dem. Når du har fullført verifiseringsprosessen er du en “Chaturbator”, som er statusen alle mennesker som er lovlig gamle nok til å strømme tildeles.

Mer informasjon finnes her: Bli Webcammodell på Chaturbate

Konfigurer kanalen din

For å tilpasse kanalen din må du velge appene og botsene du ønsker i riktig fane av menyen i den nederste seksjonen. Apper på Chaturbate er applikasjoner eller programmer som gir kanalen din et personlig særpreg. Dette lar deg leke deg fram til publikummet ditt, annonsere fremtidige privatshow som man kun får tilgang til med passord og mot «inngangsbetaling»... kort fortalt er mulighetene uendelige. Hver app har et konfigureringsområde som du må fylle inn riktig for at den skal fungere ordentlig.

Botsene er et tillegg til appene. De er små programmer som automatiserer enkelte handlinger, som for eksempel fjerning av upassende språk eller krav fra kunder som kan oppleves som irriterende eller ubehagelige. Det finnes også bots som viser deg beskjeder av og til med informasjon som kan være viktig for kanalen din.

Hvor mye kan du tjene på Chaturbate?

Dette spørsmålet dukker som regel opp når noen er interessert i å registrere seg som modell på Chaturbate-nettsiden. Hvor mye du tjener på denne nettsiden avhenger kun av deg selv. Du vil måtte finne opp en strategi som ikke bare gjør deg mer populær, men som også øker antallet besøkende på siden din. Som modell kan du velge å varsle fansene dine om show via sosiale medier. Du kan velge å bruke tagger om du har planlagt å strømme. Folk som er ute etter en spesiell type modell vil dermed ende opp på profilen din basert på taggene for å nyte showet ditt. Som modell må du også sørge for at showene holder seg underholdende og moro for fansene dine. Du kan alltids prøve ut ulike temaer eller konsepter som gir sexshowet et nytt og spennende preg. En gang kan du prøve ut et show med en dildo, mens du en annen gang kan prøve deg på en sexdukke (for eksempel). Når du strømmer kan du også nevne målsetningene dine. For eksempel kan du kle av deg om fansene dine tipser deg 2000 mynter totalt. For 2000 mynter til kan du leke med en vibrator, og for enda 2000 mynter til er du villig til å onanere selv. Det finnes utallige måter å tjene nok penger på Chaturbate.com på.

Er du ikke modell enda? Klikk her!

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk