Alt om Cam2cam-mulighetene på Chaturbate

Alt om Cam2cam-mulighetene på Chaturbate

Cam2Cam – en bedre opplevelse

Alt om Cam2cam-mulighetene på Chaturbate
January 11, 2022

Chaturbate har alltid presentert seg som en nettside som hjelper folk med å møtes, onanere, chatte og sosialisere. Til forskjell fra mange andre camsider - som begynte primært som en enveiskjørt nettside hvor modellene strømmer til seerne sine - har det alltid vært mulig for alle Chaturbate-medlemmene å strømme videoene sine. Derfor kan det sies at Cam2cam er bygd inn i hele grunnlaget til nettsiden. Dette er et av egenskapene som skiller denne nettsiden ut blant mange andre der ute. Bare tenk over faktumet at “strøm deg selv”-valgmuligheten er nummer to på toppmenyen i nettsiden, rett etter “chatterom”. Dette viser at cam2cam-valget faktisk alltid har vært en del av designet på Chaturbate.

Hva er Cam2cam? Det er når to mennesker strømmer samtidig og ser på hverandre. For å oppsummere er det veldig enkelt: Målet er å skape et miljø som ikke er enveiskjørt for deltakerne, men som heller er en virkelig sosial opplevelse av å gi og ta.

Om man ikke hadde hatt evnen til å strømme som medlem, hadde Chaturbate bare vært enda en av mange andre camsider. De andre liknende nettsidene er selvfølgelig ikke mindre verdt, men Chaturbate gir brukerne en annen opplevelse hvor det er mulig å få bedre kontakt med modellene.

Vil du vite mer om Chaturbate? Les videre her: Hva er Chaturbate?

Slik brukes Cam2cam-valget på Chaturbate

Chaturbate gjør alt de kan for å gjøre strømmingen enkel, men av og til opplever brukerne problemer når de bruker cam2cam-valget. Alle PCer har ulike internettinstillinger, webcams på ulike datamaskiner er ofte satt opp forskjellig og sikkerhetsinnstillingene kan forhindre deg i å strømme når du selv ønsker det. Det er verdt å bruke litt tid på å gå gjennom alle de mindre tekniske problemene som kan dukke opp før du begynner den første strømmingen din, spesielt om du skal sette opp et privatshow hvor tid betyr tapte penger.

Det er lurt å vite at Chaturbate ikke har en separat cam2cam-modus. Istedenfor er det bare en kombinasjon av to mennesker som velger å strømme og se på hverandre samtidig. Modellene på Chaturbate strømmer selvfølgelig jevnlig, så for dem er dette standardalternativet deres, som gjør at de som regel har ordnet alt det tekniske. For gjestene som ønsker å strømme til dem derimot betyr det at de også tar på seg rollen som strømmer. Heldigvis kan bare modellen se deg mens du strømmer.

Det finnes også flere kontrollalternativer du kan bruke for å sikre at kun personen som ønsker å se videokamerafeeden din live har tilgang. Den enkleste måten å gjøre det på er å stille inn et passord på videosesjonen din og kun gi videoen til personen du skal se på.

Hva trenger andre for å være på webcam på Chaturbate?

Om du strømmer regelmessig vil du legge merke til at brukere av og til ønsker å strømme seg selv til deg for å ta kommunikasjonen til neste nivå. Alle vil bli likt, og folk håper ofte at du liker hvordan de ser ut like mye som de liker deg. Førstegangsutprøvere kan bli forvirret angående hvordan de strømmer, de vet kanskje ikke hvordan det foregår. Og faktisk vet de ikke det heller, for oppsettet deres er mest sannsynlig ulikt ditt eget. Det du kan fortelle dem er at det er mulig for dem å strømme til deg om de har webcam og/eller en telefon med kamera. Et godt førstesteg er å fortelle dem at de bør teste om webcamprogramvaren deres fungerer, eller om kameraet på datamaskinen deres fungerer.

De beste webkameraene for Cam2cam

Til syvende og sist er det beste kameraet det du har selv. Om du gjør ditt beste for å kjøpe et webkamera som lar deg oppleve cam2cam tydeligere og på bedre måter, finnes det selvfølgelig massevis av muligheter. Webkameraet som er innebygd på datamaskinen din er ikke førstevalget, da de ofte er ganske enkle. Selv om de kanskje skryter av Full HD-modus eller enda høyere oppløsning, tar ikke det vekk fra faktumet at den mindre kameralinsen og basesensoren gjør bildet mer uskarpt.

Kameraet på telefonen eller på nettbrett, som i en Apple iPad er et mye bedre valg. I tillegg har HTML-strømming fra telefonen din nå blitt noe Chaturbate støtter. Et nytt bærbart webkamera gir deg den beste kvaliteten, og det finnes flere å velge mellom. Alt avhenger av budsjettet ditt, men husk på å velge et som gir klart bilde med lite belysning, da det siste du sikkert vil når du onanerer er å lyse opp hele rommet ditt.

Eksponering og cam2cam

Uansett hvilket kamera du bruker, og uansett om du sikter det på kuken, ansiktet eller lommeboka di må du sørge for at det er klart synlig. Innendørs og uten solen er det ikke så lett å komme rundt, da det kan være mørkt der du befinner deg, og webkameraene fungerer ikke supert når belysningen er dårlig. Prøv å skru på lysene. Mørkt og dystert er kanskje greit for skrekkfilmer, men om du vil vise deg selv og bli sett av andre er det lurt å benytte mer lys.

Besøk Chaturbate

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk